The Level – Landscaping and Associated Works, Brighton


The Level is the principal public open space in the Valley Gardens Conservation Area of Brighton.  It has recently been redesigned and redeveloped.

The redevelopment of The Level includes a playground for children of all ages and abilities, including wheelchair users.  There are new fountains, a sensory garden, redesigned skateboard park and newly created grassed areas with seating.

A children’s playground was first constructed here in 1927 and The Level has been used for public events since the 1700s.

MacConvilles set up and coordinated the tender documentation for the three interconnected parts of this project:

  • Landscaping
  • Skate Park
  • Cafe

The works were completed and the park opened in 2013.

Client:
Land Use Consultants / Brighton & Hove City Council
Our role:
Quantity Surveying, CDM Advisor



MacConvilles Project Lead




Tel: 01273 692611
Email:



Print page


Related projects